ÇORUM / ALACA - Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi

Ara

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 2. DENEME SINAVI, ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULANDI.

Bilgi yarışması düzenlendi.

Ock

Okulumuz öğrencisi Abdullah OKUR dan tarih alanında söyleşi..

Ock

Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Uğur DEMİRCAN ve Elvan TOKGÖZ tarafından gerçekleştirilen Dilimizin Zenginlikleri Projesi etkinlikleri gerçekleştirilmiştir.

Ock

Öğrencilerimiz  TÜBİTAK 2204-A Liseler arası araştırma proje yarışması kapsamında, yiyeceklerde oluşan küf gelişimini doğal yollardan azaltmanın yollarını arıyor.

Biyoloji öğretmeniz Ceyhun Ceyhuni ve Fizik Öğretmenimiz Esra Bağıran  rehberliğinde deneyler yapmaya devam eden öğrencilerimiz yumurta akı, aleo Vera, mide

asidi gibi doğal bileşenlerin küfü durdurmada etkisini inceliyor.

Ock

Okulumuzun e twinning panosu Fizik Öğretmenimiz Esra Bağıran önderliğinde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanmaya başlamıştır.

Ara

Öğretmen - Veli Görüşme Saatleri  aşağıdaki tablodaki gibidir. Öğrencilerinizin durumları hakkında bilgi sahibi olmak için görüşme saatleri içersinde öğretmenlerimizle görüşebilirsiniz.

Ara

ALACA DEVLET HASTANESİ DOKTORLARIMIZDAN İBRAHİM IŞIKMAN ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEKİ TANITIM SEMİNERİ DÜZENLEDİ.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KAPSAMINDA DÜZENLENEN YARIŞMALARDA DERECE KAZANAN  ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ