T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇORUM / ALACA - Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi

TUBİTAK 2204 - A LİSELER ARASI PROJE YARIŞMASI

Öğrencilerimiz  TÜBİTAK 2204-A Liseler arası araştırma proje yarışması kapsamında, yiyeceklerde oluşan küf gelişimini doğal yollardan azaltmanın yollarını arıyor.

Biyoloji öğretmeniz Ceyhun Ceyhuni ve Fizik Öğretmenimiz Esra Bağıran  rehberliğinde deneyler yapmaya devam eden öğrencilerimiz yumurta akı, aleo Vera, mide

asidi gibi doğal bileşenlerin küfü durdurmada etkisini inceliyor.

04-01-202404-01-202404-01-202404-01-202404-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 11:46 - Görüntülenme: 126
  Beğen | 2  kişi beğendi