ÇORUM / ALACA - Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi

Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi

Adres
GÜNHAN MAH. ANADOLU SK. ALACA ŞEHIT MEHMET KOCAKAYA FEN LISESI BLOK NO 27 İÇ KAPI NO Z102 ALACA / ÇORUM
Vizyon
Vizyonumuz, Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında;geleceğin üniversite adaylarını yetiştiren, eğitim öğretimde kaliteyi yüksek tutan, çevresine örnek ve lider bir okul olmakla beraber sürekli değişen, gelişen, yeniliklere açık, öz kültürünü tanıyan, koruyan kendine güvenerek fikirler üreten, sosyal sanatsal ve sportif faaliyetlerde kendini ifade eden, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan sorumluluk bilincini geliştirerek özgür düşünceye önem veren kişilikli, ahlaki değerlere sahip girişimci bireyler yetiştirmek hedefimizdir.
Misyon
Alaca Fen Lisesi olarak, öğrencilerin öğrenmeyi öğrenen birey olarak yetişmesini sağlayan, kendini geliştiren ve sağlam bir kişilik kazandıran düşünen araştıran, sorgulayan çağın gereklerini karşılayan, vatan ve millet sevgisini üst düzeye taşıyabilen hoşgörülü sevecen insanların düşüncelerine saygılı, öğretmenlik mesleğine ilgi duyan, yükseköğretim kurumlarına yönlendirilerek başarılı olan öğrenciler yetiştirmek asli görevimizdir.
Öğretim Şekli :
8.00-12.10 öğle arası 13.30-15.50
Lojman
0 -
ULAŞIM YAYA,BELEDİYE OTABÜSLERİ VE ÖĞRENCİ SERVİSLERİYLE SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZ ÇORUM-YOZGAT ÇEVRE YOLUNUN YANINDA BULUNMAKTADIR.
ALACA FEN LİSESİ İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI BİN YEDİYÜZ ELLİ METREDİR.
204 öğrenci bulunmaktadır.