ÇORUM / ALACA - Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi

DURSUN UÇAR - OKUL MÜDÜRÜ

1974 yılında Yozgat ta doğdu. İlkokulu köyünde Ortaokulu ve liseyi Şehit Nedim Tuğaltay Lisesi´nde 1992 yılında bitirdi. Üniversiteyi Balıkesir Necati Bey Eğitim Fakültesi Fizik öğretmenliği bölümünü 1996 yılında bitirdi. 1996 yılında Gümüşhane Kelkite sınıf öğretmeni olarak atandı. Birleştirilmiş sınıflı ilkokul, ilköğretim Okulu ve Yatılı Bölge Ortaokulunda müdür yetkili öğretmen, sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak çalıştı. Anadolu Liseleri öğretmenliği sınavı ile branşına geçerek Anadolu Lisesinde öğretmen, müdür başyardımcısı ve müdür olarak çalıştı. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Müdür olarak çalıştı. Halen Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi´nde okul müdürü olarak  görevine devam etmektedir. Evli ve iki kız babasıdır.